• Drone 1
  scrolldown
 • Red Slave
  scrolldown
 • Drone 2
  scrolldown
 • Landhuis Slagbaai
  scrolldown
 • Drone 3
  scrolldown

Tarieven


1-slaapkamer appartement (max 2 personen)
Per nacht USD 115.00
 
2-slaapkamer appartement (max 4 personen)
Per nacht USD 160.00
 
DIRECT BOEKEN: Reserveer rechtstreeks via onze website en ontvang 5% korting over het appartement! Boekingscode ---> DIRECT
 
Klik hier om naar onze speciale aanbieding te gaan.
 
Prijzen zijn per appartement, exclusief toeristenbelasting à USD 5.45 per persoon per nacht. (kinderen tot 13 jaar betalen deze belasting niet). Kinderen van 16 jaar en jonger in een 1-slaapkamer appartement alleen in overleg.
 
Vanwege de kleinschalige opzet van Djambo met het centraal gelegen zwembad zonder toezicht, is het niet mogelijk om kinderen onder de leeftijd van 6 jaar alsmede meer dan twee kinderen tussen de leeftijd van 6 en 14 jaar te accommoderen.
 
Bij een verblijf van 3 nachten of korter geldt een toeslag.
 
Check in vanaf 15.00 uur - Check out om 12.00 uur.
Arriveer je voor de officele check in tijd of gaat je vliegtuig later dan onze uitcheck tijd en kun je geen gebruik maken van het appartement --> we hebben een prachtige omkleedruimte met toilet en douche. Hier kun je ook je bagage achterlaten.
 
Klik hier voor de tarieven van ons duik arrangement

Om de reservering te garanderen vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Het resterende bedrag zal 4 weken voor aankomst in rekening worden gebracht. In geval van annulering wordt geen geld teruggeven. Daarom adviseren wij om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij hebben een Nederlandse Rabobank rekening, dus extra makkelijk om de betalingen te doen :-)

Valt er nog iets te regelen? iedere reservering via de website kan binnen 24 uur, na het maken van de reservering, kostenloos geannuleerd worden!

 

Contact

info@djambobonaire.com

Djambo Bonaire
Kaya Finlandia 11
Kralendijk
Bonaire
Caribisch Nederland (BES)

Phone
+599 780 9793

Zoover
 
Tripadvisor
Per week vanaf
€ 345,00 pp
$ 420,00 pp
Bekijk de informatie