Annuleringsvoorwaarden

Per 22 oktober 2020:

Bieden wij de mogelijkheid voor alle nieuwe reserveringen die gemaakt zijn vanaf 22 oktober 2020 om gratis te annuleren (ook in 2021) tot 24 uur voor aankomst.

Ter bevestiging van de reservering vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Het restantbedrag moet 4 weken voor aankomst zijn voldaan. In geval van annulering wordt de betaling teruggestort.

Bij reserveringen van 3 appartementen of meer gelden er andere annuleringsvoorwaarden. Neem hiervoor conatct met ons op.

 

Vanaf 24 juni 2020:

Voor boekingen met een verblijf tot 31 december 2020 bieden wij de mogelijkheid om gratis te annuleren tot 24 uur voor aankomst.Ter bevestiging van de reservering vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Het restantbedrag moet 4 weken voor aankomst zijn voldaan. In geval van annulering wordt de betaling teruggestort.

Voor boekingen met een verblijf in 2021 bieden wij naast de mogelijkheid van gratis omboeken (er geldt een toeslag voor het verplaatsen van laagseizoen naar hoogseizoen), ook de mogelijkheid voor terugbetaling. Dit in het geval je niet naar Bonaire kan komen omdat òf op Bonaire, òf op de plaats van vertrek òf bij een eventuele stopover het luchtruim is gesloten vanwege COVID-19. Of indien er een positieve uitslag is bij het ondergaan van de corona-test.Ter bevestiging van de reservering vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Het restantbedrag moet 4 weken voor aankomst zijn voldaan.In geval van een niet bovengenoemde reden tot annulering wordt er geen geld teruggeven. Wij adviseren om hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

Contact

info@djambobonaire.com

Djambo Bonaire
Kaya Finlandia 11
Kralendijk
Bonaire
Caribisch Nederland (BES)

Phone
+599 780 9793

Zoover
 
Tripadvisor