Skip to main content

FAQ's

Algemeen

Waar ligt Djambo op het eiland?
Djambo ligt ten zuiden van het centrum van Kralendijk, 2 minuten rijden van het vliegveld en 10-15 minuten op loopafstand van het centrum.
Hoe kom ik vanaf de luchthaven naar Djambo?

Wij kunnen een taxi voor je regelen. Voor 15 USD staat de taxichauffeur met een naambordje op je te wachten op de luchthaven. Hij brengt je naar Djambo.

Hoe is het weer op Bonaire?

Het weer op Bonaire is meestal heerlijk zonnig met af en toe wat wolken, aangevuld met een lekkere passaatwind. De dagtemperatuur wisselt tussen de 29 – 32 graden en de nachttemperatuur tussen de 25 – 27 graden. De “koudste” maanden zijn januari-maart, de warmste maanden zijn augustus-oktober. De watertemperatuur van de zee wisselt tussen de 26 – 29 graden.

Wat zijn de beste maanden voor wind-/kitesurfen op Bonaire?

Gedurende het hele jaar heeft Bonaire een lekkere passaatwind. In de maanden september-november kan de wind gemiddeld iets minder zijn (11-13 knopen). De rest van het jaar is er een gemiddelde windsnelheid van rond de 20 knopen.

Heb ik een auto nodig op Bonaire?
Dat ligt een beetje aan wat je van plan bent. Om het eiland rond te toeren is een brommer ook prima, of een fiets voor de actieven onder ons. Als je wilt gaan duiken of als je naar het Washington Slagbaai Park wilt, dan is een auto (pickup) noodzakelijk.
Kan ik bij jullie een was doen?

Ja, we hebben een wasmachine speciaal voor gasten. De kosten zijn 5 USD, inclusief wasmiddel.

Is er een supermarkt vlakbij?

Op loopafstand ligt een kleine supermarkt. En op 2 minuten rijden liggen twee grote supermarkten.

Appartementen

Heeft het appartement een 220 V stopcontact?
De appartementen hebben 110 V stopcontacten en 220 V stopcontacten Amerikaans model én in ieder appartement zit een dubbel 220V Europees model.
Heeft Djambo internet beschikbaar?

Bij het inchecken ontvang je een toegangscode voor ons gratis wireless internet.

Moet ik zelf linnengoed en handdoeken meenemen?

Wij verzorgen het linnengoed en de handdoeken.

Het schoonmaken van de appartementen wordt afgestemd op je verblijfsduur. De schoonmaak bestaat uit het schoonmaken van de badkamer en het dweilen van de vloer. Gemiddeld na 5 nachten wordt de schoonmaak gecombineerd met het verschonen van de bedden.

Als je dat zou willen, kun je je handdoeken dagelijks verversen.

In de keuken ligt er een thee-, keuken- en vaatdoekje.

Tijdens je verblijf hebben wij strandlakens te leen.