Skip to main content
  • De wereld

    onderwater

  • Duiklokatie

    1000 steps

  • Duiklokatie

    Salt City

Duiken

Duiken op Bonaire is uniek, op onze nummerplaten staat niet voor niets 'DIVERS PARADISE'.

Meer dan 80 officiele duiklokaties waarvan het merendeel kantduiken zijn. Iedere gediplomeerde duiker mag zelfstandig, zonder begeleiding, zijn eigen duik plannen om vervolgens het blauwe water in te lopen en te gaan duiken. Wat is er heerlijker dan in je eigen tempo, op een door jou gekozen tijdstip het rif te gaan verkennen?

De zee van Bonaire kenmerkt zich door zijn prachtige onderwaterwereld met een enorme hoeveelheid kleurrijke vissen. Bovendien is de zee redelijk kalm waardoor de duikcondities perfect zijn. Het zicht is gemiddeld rond de 30 meter en de watertemperatuur varieert tussen de 26 en 29 graden. De meeste riffen liggen vlak onder de kant en lopen parallel aan de kust, wat navigatie heel eenvoudig maakt.

Wat is er makkelijker dan terugkomen en je auto voor de spoelplaats te rijden om je duikspullen te spoelen? Wij hebben voor onze gasten spoelbakken met vers zoet water op onze parkeerplaats. Op het terrein bij de appartementen is een afsluitbare locker waar de duikspullen kunnen uitlekken en veilig opgeborgen kunnen worden. En met behulp van onze gele kruiwagens hoef je nooit met je duikspullen onder je arm te slepen.

Natuurlijk heeft Djambo voor jou een goed aanbod.